االسلام عليكم رحمه الله وبركاته
هلا بالحلى بنات بنات حواء
اليوم جيبالكم اكله لذيذه وخفيفه وسهله جداااا
ورقه اللحمه فى الفرن بالخضار
المقادير
كيلو لحم بقرى قطعه واحده من الفخده ( ممكن يستبدل بلحم غنم حسب الرغبه )
3 حبه بطاطس وجزر وكوسه وفلفل رومى الوان
بصله مبشوره
نص كوب عصير ليمون
ملح - فلفل اسود - قرفه - مستكه - ورق غار
الطريقه
تقطع اللحمه شرائح رفيعه دون فصلها من بعض
تبشر البصله ويوضع عليها عصير الليمون والتوابل وتقلب
تفتح اللحمه وتحشى بالحشوه
يقطع الخضار مكعبات كبيره الحجم ويتبل بالملح والفلفل
تغلف صينيه بورق القصدير
ويوضع اللحم وعليه الخضار والمستكه وورق الغار ونص كوب ماء وتقفل الصينيه بالقصدير وتحكم جيدا
وتدخل فرم حار على درجه 200 حوالى ساعه ونص او ساعتين
وهنا بعد ما خرجت من الفرن
طعمها لذيذ جدا وخفيف جدا
اتمنى تنال اعجابكم
هلا بالحلى بنات بنات حواء
اليوم جيبالكم اكله لذيذه وخفيفه وسهله جداااا
ورقه اللحمه فى الفرن بالخضار
المقادير
كيلو لحم بقرى قطعه واحده من الفخده ( ممكن يستبدل بلحم غنم حسب الرغبه )
3 حبه بطاطس وجزر وكوسه وفلفل رومى الوان
بصله مبشوره
نص كوب عصير ليمون
ملح - فلفل اسود - قرفه - مستكه - ورق غار
الطريقه
تقطع اللحمه شرائح رفيعه دون فصلها من بعض
تبشر البصله ويوضع عليها عصير الليمون والتوابل وتقلب
تفتح اللحمه وتحشى بالحشوه
يقطع الخضار مكعبات كبيره الحجم ويتبل بالملح والفلفل
تغلف صينيه بورق القصدير
ويوضع اللحم وعليه الخضار والمستكه وورق الغار ونص كوب ماء وتقفل الصينيه بالقصدير وتحكم جيدا
وتدخل فرم حار على درجه 200 حوالى ساعه ونص او ساعتين
وهنا بعد ما خرجت من الفرن
طعمها لذيذ جدا وخفيف جدا
اتمنى تنال اعجابكم